Chiar n-avea limită! Secureanu s-a băgat în față la un transplant de rinichi, deşi era perfect sănătos

Dezvăluirile despre opulenţa în care îşi ducea viaţa fostul director de la Malaxa continuă! Potrivit unei anchete tolo.ro, Florin Secureanu s-ar fi băgat, în repetate rânduri, în faţă pe listele de transplant pentru diferite organe, deşi era perfect sănătos.

“Secureanu a beneficiat, de-a lungul timpului, de doi ficaţi, o cornee, păr, piele şi un rinichi, deşi nu avea nici cea mai mică nevoie de ele”, spune Ioan Vlădoiu, transplantolog. “A apărut, la un moment dat, şi în fruntea listei pentru transplant de cord, cred că a şi primit o inimă dar i s-a făcut frică şi a aruncat-o.”

“Despre ultima operaţie, aia cu rinichiul, spunea că e dreptul lui, că e un om important, şi că altfel o să ajungă bunătate de organ la nişte săraci care n-au făcut nimic cu viaţa lor, sau la vreun copil prost”, a declarat unul dintre chirurgii care i-au implantat lui Secureanu, fără o zi de dializă, un rinichi funcţional în locul rinichiului funcţional. “Ce pot să zic, aşa a făcut şi Arşinel, dar ăluia măcar îi trebuia.”

Scandalul organelor e însă umbrit de altă năzbâtie a lui Secureanu, spun procurorii. Folosindu-se de influenţa pe care o avea în comunitatea medicală, acesta intenţiona să-i pună iubitei „Vrăbi” patru silicoane şi, ulterior, să-şi mai implanteze două mâini, totul pe banii spitalului Malaxa.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 decembrie 2016 13:12

Alte articole

Vezi mai mult