Chiar sunt adversari! Cîțu și Ciolacu s-au dat cap în cap la curul lui Iohannis

Întâlnirea de azi a preşedintelui Iohannis cu premierul Cîţu n-a fost una lipsită de evenimente: s-a lăsat chiar şi cur ăniţi în urma unui incident neobişnuit, transmit câţiva martori oculari.

Potrivit câtorva aghiotanţi aflaţi în încăpere, Cîţu ar fi fost luat prin surprindere de liderul PSD, Marcel Ciolacu, care a dat buzna la părţile posterioare ale lui Iohannis înainte ca actualul premier să apuce să se dea la o parte. Cei doi s-au dat cap în cap, fiind transportaţi de urgenţă la dispensar pentru oblojirea cucuielor.

„A bubuit mai tare ca economia, mânca-ţi-aş. S-a auzit ca atunci când se izbeşte o bilă de bowling de un pepene copt”, povesteşte Benone Marcu, portarul popicăriei din lanul de pepeni unde a avut loc întrevederea.

„Domnul Ciolacu, având păr şi un cap de dimensiuni considerabile, s-a ales în urma impactului doar cu o umflătură discretă, în timp ce domnul Cîţu are un cucui de un metru cu care o să ne f*tă pe toţi”, şi-a dat cu părerea Tănţica, asistenta care le-a aplicat pansamentele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 septembrie 2021 13:58
Citește mai mult despre: bufnitura Ciolacu citu coliziune impact iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult