Chiar sunt șanse de arestare! Un român s-a pișat în sticluța cu mir pregătită pentru Dan Șova

De data asta toți românii ar trebui să își dorească ca Dan Șova să fie dat din nou cu ”mir” înainte de votul care va decide daca va fi arestat sau nu. Asta pentru că un român a făcut ceea ce oricare dintre noi am fi vrut să facem: a aruncat mirul și s-a pișat în sticluța pe care cel mai prost dintre corupți, Dan Șova, o are pregătită pentru vot.

”Și nu doar că m-am pișat în sticluță, dar am și adăugat mai multe substanțe iritante, ca săl văd pe Șova că și suferă fizic după ce-l dă nesimțita aia de a UNPR din nou cu mir”, a povestit marele patriot român. ”Și aș face același lucru pentru oricare alt politician corupt care încearcă prin orice mijloace să scape de arest. Am urină pentru toți curupții, nu-i problemă!”

Pe de altă parte, Dan Șova este extrem de optimist înaintea votului din parlament. Cu atât mai mult cu cât, după cum s-a lăudat pe pagina de Facebook, a reușit în sfârșit să renunțe la obiceiul de a bea apă din toaletă. ”Am început luna decembrie cu o realizare atât de mare, încât e practic imposibil să mi se întâmple ceva rău – arestare sau orice altceva”, crede acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 decembrie 2015 11:57
Citește mai mult despre: coruptie dan sova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult