Cifre înşelătoare: 2 din 3 turişti străini care vizitează România sunt de fapt extremişti maghiari

Dintre aşa-zişii “turişti străini” cu care se laudă Guvernul, doar o treime vin în vacanţă! O spun câţiva angajaţi al Ministerului Turismului, care au dezvăluit recent că 2 din 3 străini care ne calcă hotarele sunt doar extremişti maghiari veniţi să spânzure păpuşi, şi nicidecum turişti occidentali în căutare de nămol, porumb fiert şi distracţie pe cinste.

Astfel, din cei 82 de turişti străini înregistraţi anul acesta, circa 50 erau membri Jobbik veniţi să agite spiritele şi să ne denigreze simbolurile naţionale. “Rămân 32, dintre care 30 erau într-un autocar cu destinaţia Bulgaria care a făcut stânga la Belgrad din greşeală iar 2 erau prinţul Charles şi calul său”, spun funcţionarii Ministerului.

“Turişti, extremişti, tot străini sunt!”, se apără Ferencz Popescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei. “Ce-i drept, primii vin doar să ne fure Ardealul, nu prea se cazează la hoteluri şi nu se plimbă cu hidrobicicleta, dar şi ei contribuie la economia locală, că nu vin cu benzina şi chibriturile de acasă când dau foc vreunui steag prin Ţinutul Secuiesc.”

Scris de Vasile
7 august 2014 15:08
Citește mai mult despre: Jobbik turisti straini unguri vacante

Alte articole

Vezi mai mult