Sfidându-i pe toţi cei care credeau că aliaţii occidentali l-au ostracizat, Teodor Meleşcanu face un veritabil tur de forţă! În această dimineaţă, ministrul de Externe român a fost găsit într-un parc din Capitală, după o lungă întâlnire cu omologul său german, Alois Alzheimer.

melescanu_cu_alzheimer.jpg

Surprins în mijlocul unei acţiuni diplomatice de asemenea anvergură, Meleşcanu a apelat la nişte tactici deprinse la SIE şi a pretins că nu ştie cine e şi unde se află. “Nu am reuşit să aflăm ce a discutat Meleşcanu cu Alzheimer, însă trebuie să fi fost ceva foarte urgent, de vreme ce a ieşit din casă în pijamale”, spune Decebal Popescu, consilier în MAE.

“Cei doi se întâlnesc frecvent în cele mai ciudate locuri. E mai ceva ca în filmele cu spioni”, a confirmat un vecin. “Într-o zi, când am uitat să încui uşa, l-am găsit pe Meleşcanu cu Alzheimer chiar la mine în bucătărie.”

Ca o dovadă în plus a largului sprijin popular de care se bucură Meleşcanu, zona Primăverii este în continuare împânzită de afişe cu portretul acestuia, lipite pe stâlpi de numeroşi cetăţeni care îi apreciază activitatea.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 21.02.2017 14:56 Politic

National Cinematografic