Cine a spus că Europa nu-l bagă în seamă? Meleşcanu a avut o întrevedere cu omologul său german, Alzheimer

Sfidându-i pe toţi cei care credeau că aliaţii occidentali l-au ostracizat, Teodor Meleşcanu face un veritabil tur de forţă! În această dimineaţă, ministrul de Externe român a fost găsit într-un parc din Capitală, după o lungă întâlnire cu omologul său german, Alois Alzheimer.

Surprins în mijlocul unei acţiuni diplomatice de asemenea anvergură, Meleşcanu a apelat la nişte tactici deprinse la SIE şi a pretins că nu ştie cine e şi unde se află. “Nu am reuşit să aflăm ce a discutat Meleşcanu cu Alzheimer, însă trebuie să fi fost ceva foarte urgent, de vreme ce a ieşit din casă în pijamale”, spune Decebal Popescu, consilier în MAE.

“Cei doi se întâlnesc frecvent în cele mai ciudate locuri. E mai ceva ca în filmele cu spioni”, a confirmat un vecin. “Într-o zi, când am uitat să încui uşa, l-am găsit pe Meleşcanu cu Alzheimer chiar la mine în bucătărie.”

Ca o dovadă în plus a largului sprijin popular de care se bucură Meleşcanu, zona Primăverii este în continuare împânzită de afişe cu portretul acestuia, lipite pe stâlpi de numeroşi cetăţeni care îi apreciază activitatea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 februarie 2017 12:56
Citește mai mult despre: Alzheimer Diplomatie externe Melescanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult