Cine a spus că n-o duce mintea? Viorica Dăncilă a început un rebus şi în 5 minute l-a colorat pe tot

Premierul României le-a închis azi gura celor care spuneau despre ea că nu e tocmai inteligentă. Dacă un om cu un IQ mediu stă și câteva ore ca să rezolve un rebus, Viorica Dăncilă se laudă că ea a avut nevoie de doar câteva minute. ”Am colorat toate căsuțele în 5 minute, și am și folosit mai multe culori pentru a umple căsuțele”, s-a lăudat premierul României.

”Am dorit să mă anexez pe performanță, și consider că exact asta am reușit”, a adăugat Dăncilă. ”Chiar dacă competelențele mele era evidente și nu mai trebuia demonstrate, am considerat că e bine să vadă toți valoarea mea intelectuală. Fără falsă modestie, nu am mai văzut rebus atât de frumos colorat ca al meu la nimeni.”

Cu această realizare Viorica Dăncilă a reușit o performanță cu care nu mulți români se pot lăuda: a intrat în Cartea Recordurilor. ”Nu e cea mai rapidă rezolvare a unui rebus, dar este cu siguranță primul caz din lume în care o persoană adultă colorează integral un rebus. E și acesta un record”, a explicat, abia abținându-se să nu râdă, un oficial al Guinness Book.

Scris de Calin
17 iulie 2018 18:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult