Cine a spus că sunt antieuropeni? 25 de membri AUR au sărbătorit cu o orgie

Proaspăt apăruţi pe scena politică şi deja acuzaţi de extremism şi ultranaţionalism, cei de la AUR sunt hotărâţi să dovedească o dată pentru totdeauna că sunt un partid modern, de factură europeană! Chiar în această seară, 25 de membri au fost surprinşi sărbătorind rezultatul alegerilor cu o orgie cinstită.

„Evenimentul a avut loc într-un bloc din Berceni. Vecinii au chemat Poliţia pentru că se auzeau răgete, gemete şi mormăieli care păreau să provină de la mai mulţi bărbaţi entuziaşti”, spune un localnic. „Când au deschis uşa, un morman de bărbaţi goi, unşi pe tot corpul cu margarină, vizibil bucuroşi că au intrat în Parlament.”

Singurul ungur de la AUR a încercat să fugă pe geam, însă clădirile din Berceni sunt mai înalte decât cele din Bruxelles, iar afară e frig ca naiba, astfel încât şi acesta s-a întors la orgie şi a suportat amenda de 2500 de lei, transmit surse de la faţa locului.

„Acum sper că ne credeţi că n-avem nimic cu Europa”, a transmis Gigel Ştefan, lider AUR, scoţând portavocea pe geam în timpul orgiei.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de TNR
8 decembrie 2020 18:49
Citește mai mult despre: alegeri orgie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult