Nu, serios, cine este Cătălin Predoiu? Ajutaţi-mă pls. Ar trebui să scriu o scurtă biografie a lui Cătălin Predoiu, dar nu reuşesc nicăieri să găsesc vreo informaţie despre el. Nici nu sunt sigur dacă e el în poză. S-ar putea să fie Steve Martin.

valeriustoica_lol_predoiu.jpg
Toţi oamenii pe care i-am întrebat spun că n-au auzit în viaţa lor de Cătălin Predoiu. Sau poate îl cheamă Perdoiu? Pedroiu? Există oare un Cătălin Pretreiu?

Dar să revenim la Cătălin Predoiu. Având în vedere că e propus la Justiţie de PNL, putem presupune că e în PNL şi e avocat sau notar. Probabil notar. Nu putem şti. Sau inginer agronom reprofilat. Posibil să fi fost chiar inventat de cineva pus pe şotii. Pe bune, ce nume e ăsta, "Cătălin Predoiu"?

Cătălin Predoiu, dacă exişti, spune-mi cine eşti, spune-mi ce doreşti, Cătălin Predoiu!

Am scris destule paragrafe boss? Cobor la o ţigară. Poate ştie cineva acolo cine e Cătălin Predoiu. Slabe şanse, dar în momentul ăsta orice pont ar fi binevenit. Cine este Cătălin Predoiu, propus de PNL pentru postul de ministru al Justiţiei?

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 25.10.2019 15:36 Politic

National Cinematografic