Cine este Clorin Fîţu, noua propunere de premier a lui Klaus Iohannis

Nici nu s-a consultat cu partidele, dar are deja o soluţie – asta înseamnă eficienţă nemţească autentică! Preşedintele Iohannis l-a anunţat azi pe noul premier al ţării, misteriosul membru PNL apărut din senin Clorin Fîţu.

„Nu ştim mare lucru despre Clorin – doar că a lucrat pentru banca naţională a Australiei, a fost acuzat la un moment dat, pe când lucra la CEC, că a luat parte la un atac speculativ împotriva leului moldovenesc şi că a absolvit liceul energetic din Râmnicu Sărat. Chiar şi aşa, e un CV impecabil şi suntem mândri să îl propunem pentru funcţia de prim-ministru”, spune un coleg de partid.

„Clorin Fîţu? Am auzit că l-au prins drogat la volanul unei şalupe în statul american Oregon. Şi, din câte văd pe facebook, se crede Batman. Dar îl susţinem cu dragă inimă, mai ales că ne-a promis o grămadă de bani prin PNDL 4, ‘Petrache Poenaru'”, adaugă un primar liberal.

„Mă bucur că am sprijinul partidului. E wow, super wow… pardon, e cool! E ultra cool”, a declarat misteriosul membru PNL apărut din senin Clorin Fîţu.

Unii internauţi au fost însă reticenţi la propunerea lui Iohannis. „Nu ştiu exact de ce, dar să fiu al naibii dacă nu-mi aminteşte de Oliviu Gradnea, rivalul lui Dragnea de acum câţiva ani! O fi de la ochelari”, a sugerat un comentator de pe facebook.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 octombrie 2021 06:42
Citește mai mult despre: clorin fitu florin citu iohannis PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult