Pe ultima sută de metri, când candidatura lui Liviu Dragnea la șefia PSD părea floarea la ureche, un alt pesedist se arată interesat de cea mai importantă funcție în mafie. Prea puțin cunoscutul Oliviu Gradnea, un membru de partid mai obscur, a anunțat că va candida și el pentru funcția de președinte al PSD. 

oliviu gradnea.jpg

„Puțină lume mă cunoaște, pentru că eu nu sunt omul care să iasă prea mult în față. Îmi place să stau mai în spate, să muncesc și să se vadă doar rezultatul muncii mele. Nu am fost ahtiat după funcții în administrația publică, am preferat să lucrez în domeniul privat, la o firmă de asfaltări”, a declarat Oliviu Gradnea. 

Acesta a spus că îl știe de mult timp pe Liviu Dragnea, au și lucrat pe o serie de proiecte împreună. După un timp însă, drumurile li s-au despărțit. „Nu ne-am certat de la bani ci de la principii. Eu cred că trebuie să le dăm făină de griș oamenilor în campanie, ca să poată facă găluști din ele, el încă mai e tributar vechilor năravuri și le dă faină de grâu”.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 01.10.2015 16:53 Politic

National Cinematografic