Ciolacu a pus o pungă de covrigi cap de listă la europarlamentare

Mișcare politică surprinzătoare a lui Marcel Ciolacu, liderul PSD. Acesta a decis ca pe primul lor al listei de candidați la europarlamentare să fie o pungă de covrigi. Scandalos este faptul că e o pungă de covrigi de Buzău, iar Ciolacu este cunoscut pentru că deține o covrigărie în Buzău, orașul lui natal.

Tot mai multe voci din partid spun că e un nepotism cras și că Ciolacu promovează din nou persoane din anturajul lui. ”Nu e normal să-ți folosești influența în partid ca să promovezi încă un coleg de la Buzău, fie el și crocant”, spune Gabi Firea, vizibil iritată de decizia lui Ciolacu.

Și liberalii sunt furioși, în special Rareș Bogdan, care nu suportă ideea că o pungă de covrigi e mai sus pe listă decât el. Sondajele îl contrazic însă. 80% dintre alegători preferă o pungă de covrigi în locul unui clovn cu ceas de zeci de mii de euro. Nu doar românii, dar și colegii din Parlamentul European se vor bucura mai mult să vadă o pungă de covrigi decât o lichea cu BAC-ul luat la 40 de ani, cum e politicianul român clasic.

În schimb Ciolacu spune că vrea să promoveze pe listele electorale o pungă de covrigi de Buzău pentru că ea reprezintă valorile locale. ”Nu știu în politică pe cineva care să aibă priză mai mare la alegătorul român decât o pungă de covrigi. Pe cine vreți să pun? Pe Iliescu?”, a declarat Ciolacu vizibil iritat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 martie 2024 15:00
Citește mai mult despre: Ciolacu covrigi europarlamentare PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult