Nici nu s-a stabilit bine data alegerilor locale că deja a început campania electorală. Aflată într-o vizită de lucru la un șantier, primarul PSD Gabriela Firea a venit însoțită chiar de președintele partidului, Marcel Ciolacu, care și-a arătat susținerea pentru candidata lor.

marcel ciolacu.png-min.png

„Iată, stimați alegători, vă arăt toată susținerea pe care o am pentru Gabriela Firea. După fostul președinte al partidului, doamna Firea este cea care ne-a adus la procentul ăsta pentru că a ajuns cunoscută nu doar în București ci și în întreaga țară pentru competența ei și a partidului din care face parte. Aceasta este susținerea mea pentru ea și sper ca mesajul nostru de unitate să ajungă la toată lumea”, a declarat Marcel Ciolacu.

După ce și-a arătat susținerea și i-au văzut-o cam toți cei prezenți, din toate unghiurile, președintele PSD a mângâiat-o un pic pe cap și a pus-o delicat înapoi în pantaloni și a tras delicat șlițul. Ciolacu a anunțat că întreprinde un turneu în țară unde-și va arăta susținerea pentru mai mulți primari PSD care sunt la fel de buni, dacă nu mai buni, decât Gabriela Firea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 02.07.2020 07:26 Politic

National Cinematografic