Ciolacu și-a arătat susținerea pentru Firea, după care a băgat-o înapoi în pantaloni

Nici nu s-a stabilit bine data alegerilor locale că deja a început campania electorală. Aflată într-o vizită de lucru la un șantier, primarul PSD Gabriela Firea a venit însoțită chiar de președintele partidului, Marcel Ciolacu, care și-a arătat susținerea pentru candidata lor.

„Iată, stimați alegători, vă arăt toată susținerea pe care o am pentru Gabriela Firea. După fostul președinte al partidului, doamna Firea este cea care ne-a adus la procentul ăsta pentru că a ajuns cunoscută nu doar în București ci și în întreaga țară pentru competența ei și a partidului din care face parte. Aceasta este susținerea mea pentru ea și sper ca mesajul nostru de unitate să ajungă la toată lumea”, a declarat Marcel Ciolacu.

După ce și-a arătat susținerea și i-au văzut-o cam toți cei prezenți, din toate unghiurile, președintele PSD a mângâiat-o un pic pe cap și a pus-o delicat înapoi în pantaloni și a tras delicat șlițul. Ciolacu a anunțat că întreprinde un turneu în țară unde-și va arăta susținerea pentru mai mulți primari PSD care sunt la fel de buni, dacă nu mai buni, decât Gabriela Firea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 iulie 2020 05:07

Alte articole

Vezi mai mult