Ciolacu și-a arătat susținerea pentru Firea, după care a băgat-o înapoi în pantaloni

Nici nu s-a stabilit bine data alegerilor locale că deja a început campania electorală. Aflată într-o vizită de lucru la un șantier, primarul PSD Gabriela Firea a venit însoțită chiar de președintele partidului, Marcel Ciolacu, care și-a arătat susținerea pentru candidata lor.

„Iată, stimați alegători, vă arăt toată susținerea pe care o am pentru Gabriela Firea. După fostul președinte al partidului, doamna Firea este cea care ne-a adus la procentul ăsta pentru că a ajuns cunoscută nu doar în București ci și în întreaga țară pentru competența ei și a partidului din care face parte. Aceasta este susținerea mea pentru ea și sper ca mesajul nostru de unitate să ajungă la toată lumea”, a declarat Marcel Ciolacu.

După ce și-a arătat susținerea și i-au văzut-o cam toți cei prezenți, din toate unghiurile, președintele PSD a mângâiat-o un pic pe cap și a pus-o delicat înapoi în pantaloni și a tras delicat șlițul. Ciolacu a anunțat că întreprinde un turneu în țară unde-și va arăta susținerea pentru mai mulți primari PSD care sunt la fel de buni, dacă nu mai buni, decât Gabriela Firea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 iulie 2020 05:07
Citește mai mult despre: PSD

Alte articole

Vezi mai mult