Ciolacu şi Ciucă se scuză că l-au uitat pe Cîţu la benzinărie în drum spre Kiev

„Florin Cîțu a făcut și el parte din delegația care a plecat la Kiev pentru întâlnirea cu președintele Zelenski“, a ținut să precizeze azi premierul Marian Ciucă. „Doar nu era să conduc mașina eu sau Marcel Ciolacu, deci bineînțeles că l-am luat și pe Florin Cîțu, că aveam nevoie de șofer. El e, totuși, președintele Senatului, omul numărul doi în stat.“

Ghinionul lui Florin Cîțu a fost însă că pe Marcel Ciolacu l-a apucat o problemă fiziologică presantă cu doar câțiva km înainte de Kiev. Președintele Senatului n-a avut încotro și a oprit repede mașina la o benzinărie de pe traseu, ca să-și rezolve președintele Camerei Deputaților problema. Pe premiul Marian Ciucă nu l-au trezit.

Cât timp Ciolacu era la baie, șoferul Cîțu a ieșit din mașină și s-a retras câteva zeci de metri mai încolo, ca să fumeze. Când a ieșit de la baie, Marcel Ciolacu era atât de istovit de la ceea ce făcuse acolo încât efectiv a uitat de Florin Cîțu: s-a urcat el la volan și a continuat drumul spre Kiev. Când premierul Ciucă s-a trezit și a întrebat de Cîțu era deja prea târziu ca să se mai întoarcă.

„Ne cerem însă scuze pentru că l-am uitat pe președintele Senatului în benzinărie“, au spus azi atât Marian Ciucă, cât și Marcel Ciolacu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 aprilie 2022 14:39
Citește mai mult despre: Ciolacu ciuca florin citu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult