Cioloş, exclus din USR-PLUS după ce testele ADN au arătat că nu e fiul lui Soros

Cu doar câteva zile înaintea alegerilor europarlamentare, Dacian Cioloș s-a trezit exclus din USR-PLUS. Deși poate părea șocantă, decizia e cât se poate de justificată: testele ADN tocmai au arătat că Dacian Cioloș nu este fiul lui George Soros, așa cum toată lumea știa. Și nu doar asta, dar Dacian Cioloș nu este nici măcar ungur!

”Imaginea noastră de partid al lui Soros ar avea de suferit”, a explicat Dan Barna. ”Dacă-l păstrăm pe Dacian riscăm ca electoratul să nu ne mai perceapă drept partidul lui Soros şi să scădem dramatic în sondaje. Sunt și eu de vină, pentru că trebuia să-mi dau seama că e ceva suspect la Dacian, din moment ce pretinde că e născut într-un județ care nu există, Sălaj.”

Dan Barna a adăugat că mai exista şi pericolul scăderii finanţărilor, pentru că sună mult mai bine să spui că finanţezi partidul băiatului lui Soros decât să zici că dai bani unui politician dintr-un judeţ care nu există. ”Ca să nu mai spun că e mult mai ușor ca domnul Soros să doneze când aude «Tati, vreau și eu niște bani!» decât când îi cere un oarecare bani”, spune Barna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 mai 2019 16:44
Citește mai mult despre: Ciolos

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult