Dacian Cioloş nu glumea când spunea că nu vrea să aibă de-a face cu politica dâmboviţeană! Curtat intens de către Klaus Iohannis, acesta s-a arătat reticent la propunerea de a se înscrie în PNL, considerând că ar rămâne foarte curând singur cuc în tot partidul.

 ciolossiiohannis.jpg
"Nu ştiu cum se văd lucrurile dinăuntrul partidului, dar de aici pare că a cam intrat DNA-ul în voi", a comentat Cioloş, muşcând dintr-un gogoşar foarte asemănător cu capul lui Vasile Blaga. "Aş putea să intru la liberali, nu zic nu. Aş putea să intru şi la PSD, şi la PMP, şi la ALDE! Dar ce rost ar avea dacă în şase luni aş rămâne numai eu acolo? La naiba, dacă vreau să fiu singurul om dintr-un partid, mă duc direct la PNŢCD!"

Ulterior, martorii spun că premierul a terminat de mâncat gogoşarul, s-a scărpinat scurt în creştetul capului şi a ridicat, ardeleneşte, o sprânceană: "Mă, voi vreţi să ud florile în sediu cât sunteţi voi în puşcărie."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 29.09.2016 18:28 Politic

National Cinematografic