Cioloș, modest și la dineuri! Când alții se înfruptă din caviar, el mănâncă parizer adus de acasă

Cât de departe poate să meargă Dacian Cioloș cu modestia! Surse apropiate palatului Victoria au confirmat că nu există limite pentru premier în acest domeniu. Astfel, se pare că premierul vine cu parizer adus de-acasă la dineurile oficiale, și-l mănâncă rezervat, într-un colț, pe un ziar, cu brânză și roșii.

„După ce se încheie discuțiile protocolare, invitații de onoare, staff-ul și alți trepăduși se înghesuie la mese să-și bage caviar în fălci ca hamsterii. Nu și domnul Cioloș. Acesta așteaptă să se așeze toată lumea și întinde un ziar pe care mănâncă parizer feliat, cu șoferul”, spune un apropiat al premierului.

În plus, dacă se murdărește cu muștar pe cămașă, premierul nu o aruncă la gunoi, ca orice îmbuibat al zilei, ci i-o dă soției, care o spală și apoi îi cere soției să-i facă o floricică pe pată ca să pară că așa este modelul cămășii. Când s-a întâlnit cu Papa Francisc, s-au certat trei ore care să spele picioarele celuilalt și în cele din urmă s-au împăcat, fiecare spălând câte un picior, reciproc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 septembrie 2016 01:00
Citește mai mult despre: Ciolos modestie parizer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult