Ciorbea apară experimentele medicale: ”Și pe mine s-au făcut experimente și uitați ce bine am ieșit”

Avocatul poporului a avut o reacție rapidă la scandalul medicilor acuzați de corupție, după ce ar fi luat bani ca să facă experimente medicale ilegale pe pacienții lor. Victor Ciorbea spune că astfel de practici sunt absolut normale într-o societate civilizată și s-a dat exemplu chiar pe el în acest sens.

”Știu că veți fi surprinși, dar și eu am fost supus unor experimente medicale acum mulți ani”, a recunsocut Victor Ciorbea. ”Și uitați-vă la mine ce bine am ieșit! Sunt înalt, frumos, deștept, am o funcție importantă și sunt foarte bun la ceea ce fac: domnul Dragnea nu trebuie să spună niciodată de două ori un lucru, că eu îl înțeleg din prima de fiecare dată.”

Victor Ciorbea se mai laudă că, deși se apleacă zilnic de nenumărate ori, nu are deocamdată absolut nici o problemă cu coloana sau cu mirosul. Recunoaște totuși cu sinceritate că există un mic efect advers al experimentelor la care a fost supus. ”Într-adevăr, medicii mi-au interzis să mai folosesc oglinzile, dar cine are nevoie de ele?”, spune avocatul poporului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
31 mai 2016 17:05
Citește mai mult despre: Ciorbea

Alte articole

Vezi mai mult