Surse din mediul juridic au confirmat că Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, plănuiește să comită un atentat terorist, cu bombă, împușcături și gaz sarin la o bibiliotecă publică din Capitală. Toate astea ca să dea un subiect de știre, să uite lumea că este un gunoi pupincurist și a fost asta toată viața.

victor_ciorbea_e_extraterestru.jpg

Inițial, planurile sale prevedeau aruncarea în aer a unui orfelinat, dar s-a răzgândit când și-a dat seama că nu are cine să-i plângă pe micuți. Chiar și așa, s-a dus de câteva ori pe la o astfel de instituție și și-a băgat capul pe geam să sperie copiii.

Indiferent cum va decurge atentatul, avocatul poporului este dispus să meargă până la capăt. În acest sens și-a cumpărat și niște acid, să dea personal cu el peste victimele care supraviețuiesc exploziei ințiale. Întrebați ce părere au de un atentat terorist în România, mai mulți oameni de pe stradă au zis că ar fi o idee bună, „nu de altceva dar măcar nu o să fie atât de trist cât este o declarație a premierului Grindeanu”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Saturday, 07.01.2017 11:42 Politic

National Cinematografic