Ciorbea, rămas pe drumuri în America! Nu-l acceptă nimeni pe Airbnb

Avocatul poporului a fost văzut într-o stație de autobuz Greyhound la ieșire din Milwakee Wisconsin, mâncând un sanviș cu brânză. Acesta a fost refuzat, conform poliției locale, de toate hotelurile din zonă dar și ce cei care-și închiriază apartmente prin AirBnB.

„Es el diablo, el Chupacapra, il malefico Cabron”, a declarat proprietara americană a pensiunii „Bosquito do Wisconsin”, senora Latinda Gonzales. „Nimeni de-aici nu are curaj să-l cazeze pe acest om, din cauza legendei lăsate de pawnee aici, că va veni un monstru cu ochii strâmbi care va fura soarele și va aduce apocalipsa. Doar Quetzarquilli înarmat cu sabia cu pene de Quetzelcoatl îl poate răpune, și noi încă nu am găsit acest artifact deși am trimis oameni în căutarea acestuia”, a declarat și șeriful din Wisconsin, Jamal Peters.

Proprietarii de pensiuni din zonă susțin că își dau seama când se apropie Ciorbea pentru că încep câinii să latre foarte tare de le sângerează gingiile de-a dreptul. „Și animalele din staul sunt neliniștite, vântul șuieră în surdină iar lupii încep să urle departe în munți. E vremea!”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

18 octombrie 2018 15:04
Citește mai mult despre: AirBnB Ciorbea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult