Victor Ciorbea surprinde din nou. După ce s-a bătut până la Curtea Constituțională pentru ca persoanele care îndeplinesc funcția de Avocat al Poporului să primească pensie specială, ”indiferent cine ar fi acestea”, Victor Ciorbea se solidarizează cu magistrații care protestează față de OUG 7.

ciorbea_autosesizare_pensie.jpg Ciorbea refuză să facă orice demers contra Ordonanței: ”Nu contest nicio lege, pentru că sunt în grevă pe perioadă nedeterminată, până când aceste abuzuri ale puterii încetează”, a spus Ciorbea. Pentru că alte treburi nu are, Ciorbea a decis să stea acasă: ”Anunțați-mă când s-a răzgândit Tudorel Toader, sau când pleacă toți magistrații din țară”.

După ce a fost avertizat că greva lui este abuzivă, Ciorbea a dat de înțeles că s-ar putea răzgândi: ”Aș putea contesta Ordonanța 7 la CCR, pentru că mi se pare mult prea permisivă cu procurorii. Voi propune să fie în subordinea Avocatului Poporului, și eu voi decide cui și când i se face dosar penal. Jurnaliștilor care mă deranjează, politicienilor care mă sponsorizează. Voi cântări și voi decide”, a mai spus Ciorbea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Tuesday, 26.02.2019 14:59 Politic

National Cinematografic