Ciorbea refuză să conteste OUG 7 la CCR, că e în grevă de solidaritate cu magistraţii

Victor Ciorbea surprinde din nou. După ce s-a bătut până la Curtea Constituțională pentru ca persoanele care îndeplinesc funcția de Avocat al Poporului să primească pensie specială, ”indiferent cine ar fi acestea”, Victor Ciorbea se solidarizează cu magistrații care protestează față de OUG 7.

Ciorbea refuză să facă orice demers contra Ordonanței: ”Nu contest nicio lege, pentru că sunt în grevă pe perioadă nedeterminată, până când aceste abuzuri ale puterii încetează”, a spus Ciorbea. Pentru că alte treburi nu are, Ciorbea a decis să stea acasă: ”Anunțați-mă când s-a răzgândit Tudorel Toader, sau când pleacă toți magistrații din țară”.

După ce a fost avertizat că greva lui este abuzivă, Ciorbea a dat de înțeles că s-ar putea răzgândi: ”Aș putea contesta Ordonanța 7 la CCR, pentru că mi se pare mult prea permisivă cu procurorii. Voi propune să fie în subordinea Avocatului Poporului, și eu voi decide cui și când i se face dosar penal. Jurnaliștilor care mă deranjează, politicienilor care mă sponsorizează. Voi cântări și voi decide”, a mai spus Ciorbea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
26 februarie 2019 12:59
Citește mai mult despre: ccr Ciorbea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult