Ciorbea s-a autosesizat în cazul românului Ciorbea căruia nu i se dă pensie specială

Promptitudine exemplară la instituţia Avocatului Poporului. Victor Ciorbea a înaintat o acţiune urgentă la Curtea Constituţională, condamnând modul josnic în care statul refuză să-i acorde o pensie specială babană unui cetăţean numit Victor Ciorbea. Acesta spune că va merge inclusiv la CEDO şi se va bate pentru cetăţeanul Victor Ciorbea, şi asta fără niciun onorariu suplimentar, doar din generozitatea sa, caracteristică moţilor.

Cetăţeanul Victor Ciorbea a aplaudat iniţiativa Avocatului Poporului: “Iată. Avocatul Poporului îşi face treaba. Eu consider că acesta ar merita şi un spor la salariu, pentru implicarea sa dezinteresată”, spune Ciorbea. Ciorbea mai spune că a fost impresionat de calitatea serviciilor instituţiei: “Mă simt reprezentat, simt că cineva îmi apără interesele în faţa statului. Simt că nu sunt singur”.

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a precizat că el va susţine întotdeauna interesele românilor nedreptăţiţi în relaţia cu statul: “Sunt oameni care încă nu au privilegii, deşi ar putea”. Acesta a anunţat că îşi va lua o perioadă de câteva săptămâni în care se va dedica în întregime cazului lui Victor Ciorbea: “Nu mă las până nu-i obţin omului pensie specială. Celelalte cazuri vor intra în stand-by. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a încheiat Ciorbea.

Scris de Ionut
1 februarie 2019 17:02

Articole asemanătoare

Vezi mai mult