Ciprian Ciucu, acuzat de ANI că și-a angajat fratele mai mic, Ciucaș, în primărie

Acuzații grave la adresa primarului Sectorului 6 al Capitalei. Agenția Națională pentru Integritate spune că Ciucu l-ar fi angajat pe fratele său mai mic, Ciucaș, pe un post călduț în primărie. Ciucu nu e la prima abatere, al angajându-l și pe vărul său olandez, Heineken, pe un post similar, însă Ciucu spune că de fapt ar fi vorba de o manevră de lobby pentru aderarea la Schengen.

Primarul Ciucu nici măcar nu a negat acuzațiile: ”Dacă inspectorii ANI vin să mă verifice, măcar să aducă un desfăcător”. Ciucu spune că nu e vorba de nepotism, pentru că și Ciucaș e capabil, chiar dacă se zvonește că ar fi pe bază de porumb. Totuși, există bănuieli și că Silva, secretara lui Ciucu, ar fi fost adusă tot pe pile.

Încă din primele zile ale acestei luni apăruseră zvonuri că bondocul rotofei, mai închis la culoare, ar fi chiar Ciucaș, vărul lui Ciucu. Abia când l-au văzut urcând în mașina primarului, ușor aburit, a apărut și confirmarea. Pentru că un Ciucaș nu vine niciodată singur, e de așteptat ca Ciucu să aducă în primărie și alte rude.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 noiembrie 2022 22:34
Citește mai mult despre: bere ciucaș ciucu Heineken

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult