Cîrstoiu, captiv la metrou de 3 zile. Încearcă să urce pe scara rulantă care coboară

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, reputatul medic Cătălin Cîrstoiu, nu mai conteneşte cu băile de mulţime! De câteva zile, acesta postează necontenit fotografii şi live-uri de la metrou, însă nu pentru că i-ar plăcea lui în mod deosebit acolo, ci pentru că nu ştie să iasă.

„Bietul de el, încearcă de trei zile să urce pe o scară rulantă care coboară! Am încercat să strig la el, dar cred că are căşti în urechi sau aşa. Oricum, e hazliu rău”, spune Jean, 91 de ani, paznic la staţia de metrou Piaţa Victoriei. „Acum două zile era la Pipera, făcea aceeaşi schemă. O fi ceva fitness din ăsta nou.”

„Aseară, când am plecat acasă de la muncă, am văzut un domn care se încăpăţâna să urce invers. Şi azi dimineaţă era tot acolo. Respect! Cred că are nişte gambe de fier! De fesieri nu mai zic”, spune Valeria, 42 de ani, corporatistă.

„Nu ştiu cine e, am înţeles că a candidat la preşedinţie pe vremuri sau ceva de genul. Totuşi, poate ar trebui să-i explice cineva cum se iese de la metrou, ce naiba, ne batem joc de bietul om”, râde Nicu, 26 de ani, hipster.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 aprilie 2024 15:33
Citește mai mult despre: cirstoiu metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult