Cîţu: Capitala nu intră în carantină, dar scumpim benzina cât să nu mai iasă nimeni

Florin Cîțu se laudă că va stopa singur pandemia. „Prin tot ceea ce fac, prețul benzinei va urca tot mai mult și tot mai mult. Asta îi va face pe români să stea mai mult în case, pentru că nu-și vor mai permite să circule cu mașina. Iar dacă oamenii stau acasă, nici virusul nu mai circulă ca acum“, a spus penelistul.

„Românii pot avea încredere în mine și președintele Iohannis că vom prelungi la infinit actuala criză politică, suntem amândoi foarte buni la asta“, a adăugat Cîțu. „Iar criza politică ne ajută mult la creșterea prețului benzinei. Iar ceea ce nu face criza politică, voi face eu din pix: voi tripla accizele pentru benzină, ca să aduc la buget mai mulți bani, să-i dau apoi primarilor PNL.“

Premierul demis spune că nu s eva concentra exclusiv pe scumpirea benzinei. El spune că-i va ține pe români în case și cu alte scumpiri. „Voi face extrem de scumpă orice vizită la supermarket, vreau ca la toate produsele de strictă necesitate să avem măcar o dublare a prețului. Românii să nu-și mai permită nimic, să stea numai în case“, și-a propus Cîțu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 octombrie 2021 18:49
Citește mai mult despre: benzina carantină florin citu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult