Cîțu despre afganii din aeroport: Vor să vină la noi, că aici duduie economia

Premierul Florin Cîțu a comentat pozitiv imaginile cu afgani agățându-se de avioane ca să scape din țara lor invadată de afgani islamiști, apreciind că aceștia vor să vină în România, o țară în care economia duduie. „Evident că au auzit și ei de rezultatele extraordinare reușite de economia românească care, efectiv, explodează de inovație”, a spus Cîțu.

Acesta a precizat că Afganistanul nu este singura țară în care s-a auzit de cât de bine merge economia în România, alte zone pline de entuziasm cu privire la noi fiind Kurdistanul, Nagorno-Karabah și Transnistria. Situația financiară a țării stârnește, efectiv, invidie printre numeroase state ale lumii.

Chiar și ambasadorul Statelor Unite a solicitat o întâlnire cu premierul Cîțu în care a cerut dacă poate să-l atingă un pic, că prea este bun și meseriaș la absolut tot ce face. Șeful OMS a comentat situația din România în termeni laudativi și a apreciat rezultatele guvernului, care a învins pandemia de coronavirus ca niciun alt stat. „În condițiile în care Noua Zeelandă e în carantină, o țară aflată pe primul loc în lume în privința nivelului de trai, și România e bine-merci, asta spune multe despre premierul Cîțu”, au declarat reprezentanții OMS.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 august 2021 18:46
Citește mai mult despre: afganistan economie florin citu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult