Cîţu, întrebat cât costă o franzelă: “60 de lei gramul?”

Excentricul premier al României, Florin Cîţu, a fost prins încă o dată în ofsaid de jurnaliştii băgăcioşi! Întrebat cât costă o pâine în Bucureşti, acesta s-a fâstâcit, a dat ochii peste cap şi a bâiguit nesigur: „60 de lei gramul?…”

Ulterior, premierul şi-a mai venit în fire şi a adus câteva precizări necesare: „Bine, la 60 de lei nu primeşti chiaaar o franzelă întreagă, mai degrabă trei sferturi de franzelă, în cel mai bun caz o franzelă cu colţul muşcat. Şi dacă primeşti o franzelă întreagă, iar nu-i semn bun, înseamnă că e plină de seminţe sau mai rău, d-aia culeasă direct de pe câmp şi uscată pe acoperiş.”

„Dar nu ştiu de ce ai da bani pe pâine în zilele noastre. Toată lumea cunoaşte pe cineva care face pâine acasă. Unii stau toată ziua şi frământă coca, alţii preferă bruschetele cu verdeaţă sau să ruleze covrigi… Important e, când bagi bagheta în toaster, să ai grijă să nu te prăjeşti!”

„Hazliu dom’ premier cu pâinile lui, dar eu unul prefer dieta keto”, a comentat un tânăr din sectorul 2, intrând într-o farmacie veterinară.

Scris de Vasile
11 august 2021 11:08
Citește mai mult despre: citu florin citu paine panificatie premier

Alte articole

Vezi mai mult