Cîţu le propune PSD-iştilor să guverneze prin rotaţie: „Ziua voi, noaptea noi”

Compromis obținut în ultimul moment între principalele partide de hoți ale României, PSD și PNL. Florin Cîțu le-a propus pesediștilor să guverneze prin rotație, adică ziua pesediștii și noaptea liberalii. În cele din urmă Ciolacu a acceptat, deși existaseră niște obiecții, din simplul fapt că pesediștii au mai multă experiență la furat noaptea și chiar au fost acuzați că au dat ordonanțe noaptea ca hoții.

Președintele Iohannis a intervenit și a impus această soluție: ”Eu cred că soluția optimă este ca liberalii să se obișnuiască să fure și noaptea, ca să nu aibă PSD monopol pe genul ăsta de guvernare”, a spus președintele. El i-a recomandat lui Cîțu să cumpere din fondul de urgență al Guvernului lanterne și ochelari cu night vision, să fure nestingheriți.

Deja există voci în PSD care contestă această rotație: ”Noaptea se poate fura mai mult, liberalii vor avea un avantaj în fața noastră și noi avem mai multe procente în Parlament, deci noi ar trebui să guvernăm noaptea”, a spus Grindeanu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
17 noiembrie 2021 14:51
Citește mai mult despre: Ciolacu cîțu iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult