Cîţu neagă că s-ar fi băşit în lift, susţine că a bubuit economia

Premierul Cîțu continuă seria declarațiilor ambițioase. Recent, primul ministru a susținut că nu s-a bășit el într-un lift, ci a bubuit economia, cu toate că era contrazis vehement de celelalte persoane din lift. Martorii spun că probabil s-a spart o țeavă de canalizare de la cât de mult umflă Cîțu cifrele economiei.

Miniștrii și-ar dori ca economia să nu mai bubuie atât de mult, că premierul riscă să-și perforeze pantalonii în timpul vreunei conferințe de presă. Ei spun că e imposibil economic ca economia să bubuie de 6 ori în 2 minute și-i recomandă lui Cîțu niște cărbune medicinal, s-o mai tempereze, că pleacă investitorii de la cât de rău pute în jurul lui.

Persoane din anturajul lui Cîțu spun că de obicei la el economia bubuie lung, dar se întâmplă și să dea câte o bubuială scurtă și mai subțire. Uneori nici nu se aude, dar se simt efectele reducerii inflației din colonul lui Cîțu.

Economia nu mai bubuie așa de pe vremea când era Adrian Năstase premier: ”La ăla bubuia economia de trebuia să ieșim din sediul Guvernului. Ne era frică să aprindem țigara în curte”, spune un secretar de stat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 iulie 2021 15:00
Citește mai mult despre: bășină cîțu lift

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult