Cîțu, recompensat pentru activitatea în PNL. A primit o vestă și o mătură

Chiar dacă mulți oameni obișnuiți îl consideră pe Florin Cîțu un lache flaușat, ceilalți sclavi din PNL, care l-au votat că așa a ordonat șeful lor Iohannis, și acum l-au votat pe altul, că așa le-a ordonat șeful, nu l-au uitat pe fostul Cîțu care le-a fost camarad la supt în cur și i-au găsit un job imediat ce a fost dat jos din funcția de gornist al președintelui țării.

Chiar în tipul congresului economistului cu studii în Statele Unite i s-a oferit o mătură și o vestă reflectorizantă pentru a putea curăța de pe urma politicienilor care au fost la congresc. PNL trebuie să-și păstreze imaginea de partid civilizat, de aceea e important să aibă un om care să strângă după delegați chiștocurile aruncate pe jos, ambalajele de napolitate și șervețelele cu care și-au șters mucii și lacrimile de bucurie când l-au ales pe noul lor șef, Nicolae Dănciucă.

Fostul premier, fostul președinte al PNL și viitor fostul șef al Senatului Florin Cîțu le-a mulțumit în lacrimi colegilor pentru oportunitatea oferită și i-a întrebat dacă, în memoria vremurilor trecute, i se mai dă voie măcar o dată să-l lingă pe mână pe Klaus Iohannis. A primit asigurări că poate va fi sunat pe acest subiect, să țină telefonul încărcat.

10 aprilie 2022 12:06
Citește mai mult despre: Ciucă florin citu PNL sclavi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult