Cîțu se laudă că va dubla locurile la ATI: „Băgăm pacienți și sub pat!“

„Am avut o idee wow: să băgăm pacienți și sub pat și atunci vom avea de două ori mai multe locuri la ATI“, s-a lăudat azi Florin Cîțu. „Am dat ordin ca toate locurile de sub paturile ATI să fie pregătite pentru a primi pacienți și chiar în aceste momente sunt alungați ultimii șobolani care mai sunt pe-acolo.“

Premierul spune că, astfel, de mâine locurile la ATI nu vor mai fi o problemă. „Sunt un premier wow, care vine întotdeauna cu soluții wow. Românii trebuie să știe cât de wow sunt eu. Să se aștepte de la mine și la alte decizii wow în următoarele zile, asta cu pacienții băgați sub pat este doar începutul“, s-a lăudat Florin Cîțu.

Cât despre creșterea masivă a numărului de infectări, Cîțu spune că asta a fost strategia lui de la bun început. „Vreau ca românii să se imunizeze big time, iar creșterea cazurilor de infectați înseamnă fix asta, că tot mai mulți români se imunizează prin boală. Avem cea mai mare rată de imunizare naturală din UE, încă o dovadă clară că sunt un premier wow“, a spus Cîțu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 septembrie 2021 16:27
Citește mai mult despre: florin citu spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult