Cîțu vrea încă 8 reactoare, pentru cei 8 copii ai primarului PNL din Cernavodă

Dacă pe primarul PNL din Jegălia l-a rezolvat ușor, plasându-i fiul la șefia Gărzii de Mediu, Florin Cîțu a dat peste o problemă complicată când i-a cerut votul primarului penelist din Cernavodă. Cîțu s-a aruncat și i-a promis acestuia că le rezolvă posturi importante copiilor, ca să afle ulterior că primarul are nu mai puțin de opt copii.

Dar, dac-a zis, a zis! Așa că Cîțu a cerut să mai fie construite încă opt reactoare nucleare la Cernavodă, ca să-i numească pe toți cei opt copii ai primarului directori, fiecare la câte un reactor. „De aia avem PNDL-ul ăla la care i-am zis Anghel Saligny, ca să folosim banii de-acolo pentru interesele partidului. Faceți rapid opt reactoare!“, a cerut premierul.

Cîțu a insistat însă că, dacă va fi ales președinte al partidului, va avea grijă de absolut toții copiii de primari peneliști. „În cel mult un an n-o să mai găsiți fiu, fiică sau soție de primar PNL care să nu fie angajați la stat, pe mii de euro. Să nu-mi mai spuneți mie Florin Wow Cîțu dacă nu vă găsesc sinecuri la toți“, le-a promis premierul primarilor liberali.

Scris de Calin
22 septembrie 2021 11:09
Citește mai mult despre: Cernavodă florin citu PNL

Alte articole

Vezi mai mult