Ciucă a cumpărat de la Bruxelles 100.000 de mitraillette. Vezi în articol cum arată

Premierul Marian Ciucă nu s-a întors cu mâna goală de la Bruxelles. După ce a primit un șut în cur că a încercat să deschidă gura pe tema renegocierii PNRR, Ciucă a zis ca totuși să spargă banii pe ceva așa că a achiziționat pentru armata română 100.000 de mitraillette.

La venirea pe Otopeni oficialii au crezut că totul este o glumă, sau o consecință a faptului că Marian Ciucă nu e seminalfabet doar în română, ci în orice limbă pe care pretinde că știe s-o vorbească. În realitate, achizția a fost intenționată, ba chiar i-a pus pe angajații aeroportului să guste ca să se convingă.

Mittraillete

„Când am spus că România este una din cele mai puternice armate ale lumii nu am vorbit degeaba. Avem cei mai bine hrăniți generali, cel puțin 500 de generali pe care pleznește uniforma de ce sătui sunt. Să nu uităm vorbele marelui Napoleon, un general flămând este pe jumătate înfrânt”, a explicat Ciucă achiziția celor 100.000 de mittraillete. Acesta și-a exprimat și speranța că, odată ce ofițerii vor avea de mâncare, nu vor mai vinde armamentul din dotare ca să cumpere senvișuri și pizza.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

28 octombrie 2022 15:43
Citește mai mult despre: ciuca mittraillette senvis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult