Ciucă a mâncat din nou săpunul de la baie, crezând că e ciocolată albă

O nouă gafă a premierului Marian Ciucă, care de data asta a ajuns la urgențe după ce a mâncat o bucată măricică de săpun, crezând că e ciocolată albă. Premierul, aflat la toaletă, spune că se plictisea și văzând săpunul de la chiuvetă i-a venit ideea că poate cine știe, chiar e ciocolată albă. A gustat puțin, nu a fost convins, așa că a mâncat ceva mai mult, explică premierul, care a făcut spume la gură când și-a dat seama că e săpun.

Surse din Palatul Victoria spun însă că lucrurile stau puțin altfel. ”În primul rând că nu e prima dată când domnul premier face acest lucru. În al doilea rând, nu a mâncat doar o bucată de săpun, ci toate săpunurile din toată clădirea. Abia le pusesem în toalete și, de altfel, domnul premier ne-a urmărit și a dat buzna să le mănânce imediat ce ne-a văzut că le desfacem din ambalaj”, povestește doamna Gica, head cleaning manager la Palatul Victoria.

Premierul Ciucă s-a arătat însă șocat că în săpuniere era săpun: ”Am simțit mirosul de vanilie și m-am gândit că mi-au făcut colegii un cadou drăguț. Mă plictiseam, așa că am zis să ă destind și eu cu puțină ciocolată”, spune Ciucă, după externare. 

Scris de Ionut
17 martie 2023 15:27
Citește mai mult despre: Ciucă săpun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult