Ciucă a pierdut gradul de general după ce a fost prins dopat cu 60 de sarmale

Încă un scandal cutremură lumea sportului, de data aceasta fiind vorba de aruncarea cu medalii și grade militare. Performerul Marian Ciucă, care activează în prezent la Guvern, pe post de preș al președintelui, și-a pierdut gradul de general după ce în urma analizelor a reieșit că s-a dopat cu 60 de sarmale înainte de a fi înaintat în grad.

De obicei militarii armatei române se antrenează ani întregi pentru a obține burta necesară pentru avansarea în grad. Pentru asta au un regim alimentar special, bazat pe fasole, cârnați, carne de vită și orice mai pot fura din mâncarea soldaților, totul combinat cu un stil de viață de putoare ordinară. Abia când unui colonel din Armata Română i se rupe turul pantalonilor când se leagă la șireturi de gras ce este, superiorii îl propun pentru ridicare în grad, pentru că altfel nu ar încăpea în uniformă.

Se pare însă că generalul Marian Ciucă a fost prea preocupat să plătească pe cineva să-i fure un doctorat de pe internet și să pună un lacheu să scrie despre victoriile lui imaginare în războaie prin Irak și a uitat să mănânce ca un porc în acest timp și să stea degeaba. Astfel se face că înainte de ceremonia de ridicare în grad Ciucă a dat pe gât o oală cu 60 de sarmale, să treacă baremul de circumferință a burții, barem fără de care nu poți fi pus în fruntea Armatei Române, instituție care trebuie să fie pregătită la orice oră să împuște proprii cetățeni pe stradă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 octombrie 2022 15:24
Citește mai mult despre: dopaj marian ciuca sarmale

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult