Ciucă a plecat după Iohannis la Chișinău, că președintele și-a uitat bricheta

Premier responsabil, Marian Ciucă a plecat în regim de urgență la Chișinău, după ce a fost anunțat de Palatul Cotroceni că președintele Iohannis și-a uitat bricheta pe noptieră înainte să plece. Fără să mai stea pe gânduri, premierul a luat bricheta și s-a dus direct la aeroport.

Din păcate, avionul nu era pregătit, așa că Marian Ciucă s-a urcat într-un elicopter militar, pe care l-a pilotat singur, că n-a mai avut răbdare să aștepte după pilotul acestuia. Dar măcar totul a meritat, pentru că premierul Ciucă a ajuns la Chișinău la doar câteva secunde după ce Iohannis începuse să-și caute bricheta ca să-și aprindă un trabuc. O sincronizare mai bună nici nu se putea.

Misiunea săritorului premier nu s-a terminat însă așa ușor, pentru că președintele tocmai a realizat că și-a uitat crosele de golf la București. Iar în condițiile în care de la Chișinău vrea să plece direct în Miami, are nevoie urgentă de ele. Așa că premierul Ciucă a alergat imediat spre elicopter, fiind în aceste momente în zbor spre București, ca să recupereze crosele președintelui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 martie 2022 13:07
Citește mai mult despre: ciuca iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult