Ciucă a rugat-o pe Grapini să-l ajute cu corectura cărții pe care a lansat-o

Fostul premier Marian Ciucă dezvăluie detalii despre cartea pe care a publicat-o recent: ”Un ostaș în slujba țării”. El recunoaște că a rugat-o pe colega și buna sa prietenă Maria Grapini să-l ajute cu corectura textului. Asta după ce ar fi încercat cu un editor autorizat, care i-ar fi spus că va dura cel puțin o săptămână. ”Maria mi-a spus că mi-o corectează în 10 minute și s-a ținut de cuvânt. Iată ce înseamnă să ai oameni capabili în zona de guvernare”, a spus Ciucă.

Cei doi au colaborat la corectură. Grapini a venit cu pixul și Ciucă cu abecedarul. Efortul intelectual a fost imens pentru cei doi. Ciucă părea să fi slăbit 500 de grame, iar lui Grapini i-a mai apărut un rid pe frunte de la atâta încordare.

Pe lângă corectură, Maria Grapini i-ar fi scris lui Ciucă și prefața cărții, cu motto-ul ”Armata n-a omorât pe nimeni”, o vorbă de duh menită să sporească recrutările de personal în MApN: ”Dragi mei, vreau să v-ă spun câte-va cuvinte despre situațiia noastră actuală, că cred că e inportant să fi informat ca să înțelegi ce s-e întânplă înjurul nostru. Noi trebe să fim uniți și să ne subținem că greutăți-le sunt multe și dușmanul atâta așteaptă”, a scris Grapini în prefață.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 mai 2024 14:31
Citește mai mult despre: Ciucă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult