Ciucă l-a pus pe AI-ul Ion să-i facă sarmale, crezând că e robot de bucătărie

Abia ce l-a prezentat drept noul său consilier și deja Marian Ciucă vrea să scape de AI-ul Ion. Premierul este extrem de dezamăgit de aptitudinile acestui robot care se presupune c-ar avea de-a face cu inteligența.

„Eu sunt Ion. Cu ce aș putea să te ajut?“, s-a prezentat AI-ul românesc. „Eu sunt Marian și-aș băga niște sarmale. Fă-mi o oală de sarmale, robotule Ion!“, i-a răspuns prompt premierul Ciucă. Doar că, surpriză! Robotul Ion nu e robot de bucătărie, cum credea premierul, așa că nu știe să facă singur sarmale, lucru care l-a enervat teribil pe Ciucă.

Mai mult, se pare că și Klaus Iohannis s-a ofticat când a aflat că Ciucă s-a combinat cu alt robot, așa că i-a pus și el gând rău lui Ion. Cum însă Ion a apucat să fie anunțat consilier al lui Ciucă, el nu poate fi pur și simplu dat afară, că la stat nu se face așa ceva, deci probabil va fi mutat pe vreun post de conducere prin vreun minister. Bineînțeles, dacă Ion ar avea inițiativă și-ar alege un job în privat, la Arnia Software, de exemplu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 martie 2023 07:09
Citește mai mult despre: ciuca robot sarmale

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult