Ciucă: „Nu mai demisionez, că nu vreau să rămân doar cu pensia de 18.000 de lei”

Motivul real pentru care Marian Ciucă a anunțat că nu demisionează azi, așa cum a promis, nu are nicio legătură cu greva profesorilor. E doar o nouă minciună a premierului. Mai multe surse din Palatul Victoria au confirmat că Ciucă a decis să nu mai demisioneze din cu totul alt motiv.

„Nu mai demisionez, că nu vreau să ajung să trăiesc doar din pensia de 18.000 de lei”, a fost auzit Ciucă bătând cu pumnul în masă, într-o întrevedere cu Marcel Ciolacu. „Arată-mi mie care general cu burtă se poate descurca cu atât de puțini bani în România. Tu știi, Marcele, doar șaormele cât mă costă pe zi? Mi-e greu cu 18.000, îmi pare rău, dar nu pot demisiona.”

Degeaba i-a promis Marcel Ciolacu că-i va face pensia de 28.000 de lei dacă demisionează, că Ciucă a rămas de neclintit. S-a convenit în cele din urmă că mai întâi Ciolacu să asigure votarea în parlament a măririi pensiiilor speciale și abia apoi va demisiona Ciucă, când știe că se poate baza pe o pensie cât de decentă, de 28.000 de lei pe lună.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 mai 2023 11:15
Citește mai mult despre: ciuca demisie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult