Ciucă, prezent la deschiderea anului școlar, împreună cu alți repetenți din Guvern

Premierul Marian Ciucă a fost și el prezent la deschiderea anului școlar pentru a-i încuraja pe elevii care sunt speriați de școală și a le arăta, prin exemplul personal, că oricât de retardat și analfabet ești tot poți reuși în viață. Alături de el au fost prezenți și alți repetenți din guvern, cum ar fi ministrul energiei sau ministrul comunicațiilor.

Într-un discurs emoționant presărat cu bâlbe, erori logice și scuipat căzut din gură, premierul a spus cât de importantă a fost școala pentru el, că avea un loc unde să meargă în loc să se ducă la munca câmpului sau la un depozit de materiale de construcții.

Elevii liceului militar unde a ținut discursul l-au aplaudat frenetic pentru efortul depus și pentru faptul că a putut să citească toate cuvintele de pe foaie. După încheierea festivităților premierul s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis ca să primească instrucțiuni ce să facă în continuare: să rămână în curtea școlii sau să vină înapoi la Guvern să stea la biroul de la geam să pară că e cineva care muncește și acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

5 septembrie 2022 11:49
Citește mai mult despre: an scolar ciuca deschidere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult