Ciucă râde de Liz Truss, c-are pensie specială de doar 115.000 lire pe an: Săraco!

Acces de râs al premierului Marian Ciucă după ce a auzit că Liz Truss va primi o indemnizație anuală specială de 115.000 lire sterline pentru cele 44 de zile cât a fost premier. Printre râsete, Ciucă a zis: ”Dar atâta iau eu lunar de la Armată, ăia sunt nebuni?”.

Ciucă a apreciat că ”probabil sărăntoaca aia cine știe ce o fi semnat acolo, n-o fi fost atentă, n-ai cum să iei atât de puțin la o țară cu un PIB atât de mare cum e Marea Britanie”. Ciucă a râs din nou când un secretar de stat a spus ”Se zice că Liz Truss ar avea chiar mai puțin creier decât dumneavoastră!”, la care replica lui Ciucă a fost: ”La banii ăștia eu cred că are mai puțin creier decât Iohannis”, moment în care s-a făcut liniște în sală și doar Ciucă a continuat să râdă singur.

După ce un secretar de stat i-a atras atenția lui Ciucă că totuși Truss a muncit doar 44 de zile pentru indemnizația asta, Ciucă a devnit și mai amuzat: ”Păi eu n-am muncit nici măcar un minut pentru banii pe care îi iau de la stat. Ce, voi ați muncit?”, în râsetele tuturor din sală.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 octombrie 2022 10:39
Citește mai mult despre: Ciucă pensie specială

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult