Ciucă râde de Liz Truss, c-are pensie specială de doar 115.000 lire pe an: Săraco!

Acces de râs al premierului Marian Ciucă după ce a auzit că Liz Truss va primi o indemnizație anuală specială de 115.000 lire sterline pentru cele 44 de zile cât a fost premier. Printre râsete, Ciucă a zis: ”Dar atâta iau eu lunar de la Armată, ăia sunt nebuni?”.

Ciucă a apreciat că ”probabil sărăntoaca aia cine știe ce o fi semnat acolo, n-o fi fost atentă, n-ai cum să iei atât de puțin la o țară cu un PIB atât de mare cum e Marea Britanie”. Ciucă a râs din nou când un secretar de stat a spus ”Se zice că Liz Truss ar avea chiar mai puțin creier decât dumneavoastră!”, la care replica lui Ciucă a fost: ”La banii ăștia eu cred că are mai puțin creier decât Iohannis”, moment în care s-a făcut liniște în sală și doar Ciucă a continuat să râdă singur.

După ce un secretar de stat i-a atras atenția lui Ciucă că totuși Truss a muncit doar 44 de zile pentru indemnizația asta, Ciucă a devnit și mai amuzat: ”Păi eu n-am muncit nici măcar un minut pentru banii pe care îi iau de la stat. Ce, voi ați muncit?”, în râsetele tuturor din sală.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 octombrie 2022 10:39
Citește mai mult despre: Ciucă pensie specială

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult