Ciutacu spune ca voia să demaşte mafia locuinţelor sociale

Victor Ciutacu a explicat azi de ce deţine o locuinţă socială în Rahova. Potrivit jurnalistului, totul face parte dintr-o anchetă de presă bine pusă la punct, pe care alţii acum o strică. El a vrut de fapt să demaşte mafia din Primăria Capitalei şi uşurinţa cu care funcţionarii de la primărie oferă locuinţe sociale persoanelor care nu le merită.

“La un moment dat, urma să fac nişte dezvăluiri. Scopul meu era să văd cât timp pot ocupa o locuinţă socială obţinută pe pile de la primărie, fără ca vreun funcţionar curat să se sesizeze. 12 ani nu a zis nimeni nimic, dar sunt sigur că puteam să-i duc de nas şi mai mult. Cine ştie, poate 15-20 de ani, sau până îmi găseam altă casă. Vă daţi seama ce anchetă beton aveam? Păcat că mi-au stricat nişte lăbari toată investigaţia.”

Ciutacu a spus că nu vrea să renunţe la locuinţă, pentru că prin asta ar recunoaşte că a greşit. “Ar fi încă o bătălie pierdută de presa liberă din România. Nu o să le dau satisfacţie. Nici nu mă gândesc să nu-mi duc ancheta până la capăt.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 aprilie 2011 13:04

Alte articole

Vezi mai mult