Deși și-a propus să fie capitala tineretului, Clujul ar trebui mai degrabă să primească titulatura de capitală a prostiei. Asta după ce orașul de la poalele Feleacului a predat o veritabilă lecție de prostie întregii țări, prin intermediul președintelui Consiliului Județean, Mihai Seplecan, cel despre care tocmai s-a aflat că și-a falsificat o diplomă de Spiru Haret.

Iar să falsifici un act ca să poți pretinde ulterior că ai terminat o facultate la Spiru Haret îți asigură un loc de cinste printre proști. Și nu e nici o exagerare să spui că președintele CJ Cluj Mihai Seplecan este cel mai mare prost de la descoperirea focului încoace.

seplecan_cj_cluj_idiot.jpg ”Orașul ăsta zici că e blestemat”, se plânge reputatul istoric clujean Decebal Popescu. ”A fost luat de români de la unguri, Gheorghe Funar a fost primar 12 ani iar acum edil este Emil Boc. Pe urmă, Clujul i-a dat de doi dintre cei mai cunoscuți cocalari din România, Nelson Mondialu și Rareș Bogdan. Iar acum asta, cu boul de la consiliul județean, care și-a falsificat o diplomă de la Spiru Haret. Un oraș penibil!”

”Nu, nu sunt prost”, a încercat să se apere Mihai Seplecan. ”Mi-am falsificat o diplomă de Spiru Haret pentru că sunt ardelean și am mult bun simț. Dacă eram nesimțit, îmi falsificam o diplomă de Sorbona. Deci am făcut ce am făcut din bun simț, nu din prostie.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 25.11.2015 14:05 Politic

National Cinematografic