”Cluj, capitala prostiei!”, după ce s-a aflat că președintele CJ are diplomă falsă de Spiru Haret

Deși și-a propus să fie capitala tineretului, Clujul ar trebui mai degrabă să primească titulatura de capitală a prostiei. Asta după ce orașul de la poalele Feleacului a predat o veritabilă lecție de prostie întregii țări, prin intermediul președintelui Consiliului Județean, Mihai Seplecan, cel despre care tocmai s-a aflat că și-a falsificat o diplomă de Spiru Haret.

Iar să falsifici un act ca să poți pretinde ulterior că ai terminat o facultate la Spiru Haret îți asigură un loc de cinste printre proști. Și nu e nici o exagerare să spui că președintele CJ Cluj Mihai Seplecan este cel mai mare prost de la descoperirea focului încoace.

”Orașul ăsta zici că e blestemat”, se plânge reputatul istoric clujean Decebal Popescu. ”A fost luat de români de la unguri, Gheorghe Funar a fost primar 12 ani iar acum edil este Emil Boc. Pe urmă, Clujul i-a dat de doi dintre cei mai cunoscuți cocalari din România, Nelson Mondialu și Rareș Bogdan. Iar acum asta, cu boul de la consiliul județean, care și-a falsificat o diplomă de la Spiru Haret. Un oraș penibil!”

”Nu, nu sunt prost”, a încercat să se apere Mihai Seplecan. ”Mi-am falsificat o diplomă de Spiru Haret pentru că sunt ardelean și am mult bun simț. Dacă eram nesimțit, îmi falsificam o diplomă de Sorbona. Deci am făcut ce am făcut din bun simț, nu din prostie.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
25 noiembrie 2015 12:05
Citește mai mult despre: cluj prostie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult