Clujenii, supravegheați cu dronele, ca să se uite și Boc de sus măcar o dată

Deși în aparență o măsură menită să supravegheze cetățenii care nu respectă izolarea, folosirea dronelor în Cluj-Napoca are în realitate un cu totul alt scop: distracția primarul Emil Boc. Încă de mic, Emil Boc a visat că va veni și ziua în care se va uita de sus la oameni și acum are, în sfârșit, ocazia s-o facă.

”Boc a cerut ca dronele să transmită imagini live atât la primărie, cât și la el acasă, ca să fie sigur că se poate uita de sus la oameni 24 de ore din 24”, a povestit cineva din anturajul primarului. ”Și a insistat că indiferent ce vor surprinde dronele, nimeni să nu fie amendat, că pe urmă oamenii se sperie, nu mai ies din casă și nu mai are el la cine se uita de sus.”

Deși mulțumit că dronele îi dau posibilitatea să vadă și el oamenii de sus, Emil Boc este încă departe de marele său vis. ”El și-ar dori să scuipe coji de semințe de sus în capul altcuiva, așa cum de atâtea ori a pățit-o el cu Băsescu când era premier”, a povestit apropiatul lui. ”Chiar a întrebat dacă dronele nu pot arunca coji de semințe în capul clujenilor, dar din păcate nu se poate.”

Scris de Calin
10 aprilie 2020 07:04
Citește mai mult despre: cluj

Alte articole

Vezi mai mult