Clujul se joacă cu focul! Statistic, 100% din oraşele care au metrou o au şi pe Firea

Clujeni, aveți grijă ce vă doriți! Deși în teorie este o idee bună, să vă faceți metrou în oraș s-ar putea să nu fie tocmai ceea ce vă doriți. Asta pentru că statistica este necruțătoare: 100% din orașele cu metrou o au și pe Gabi Firea primar.

”Un metrou, e adevărat, va aduce multe beneficii clujenilor, dar sub nici o formă aceste beneficii nu vor putea anula efectele devastatoare produse de un primar ca Gabi Firea”, avertizează analistul Decebal Popescu. ”Veți avea trafic infernal, mizerie peste tot, iar în loc de Untold veți primi concerte de muzică populară. Se va umple Clujul de concerte imbecile, plătite din bani publici.”

”Și încă ceva”, a adăugat Decebal Popescu. ”Tot statistica ne spune că orașele cu metrou au nu unul, ci șapte primari pesediști, dar și un guvern condus de teleormăneni, cu Viorica Dăncilă pusă premier, plus o clădire plină de infractori în libertate, Palatul Parlamentului. Ok, orașul are metrou, dar nu vedeți că nimeni nu mai vrea să trăiască în el, că toți oamenii cu discernământ fie pleacă, fie se gândesc s-o facă.”

Scris de Calin
2 noiembrie 2018 13:11
Citește mai mult despre: cluj Firea metrou

Alte articole

Vezi mai mult