Derapaj grav al premierului Dacian Cioloş! Consiliul Naţional al Audiovizualului l-a amendat pe premier cu 15.000 de lei pentru că în timpul emisiunii de aseară de la Antena 3 l-a umilit pe Mihai Gâdea, un om despre care toată lumea ştie că e debil mintal şi că suferă de un retard sever.ciolos_gadea_retardat.jpg

În motivarea deciziei, membrii CNA susţin că producătorul emisiunii trebuia să intervină imediat şi să-l oprească pe Cioloş, pentru că nu e normal ca un om raţional să trateze aşa o persoană cu cretinism, cum e Gâdea: “Mihai Gâdea e un biet retardat care în afară de compătimire nu merită nimic. Într-o ţară civilizată, Gâdea ar fi într-un azil pentru persoane cu handicap mintal”, susţine purtătorul de cuvând CNA.

CNA a constatat că o ţară întreagă a urmărit cum premierul îi tot explica lui Gâdea lucruri pe care oamenii normali le înţeleg, dar un om cu intelectul lui Gâdea n-are cum să le priceapă.

“De ce a făcut aşa ceva? Ca să vadă milioane de telespectatori cât de prost e Gâdea? Ce sens are? Ştie toată lumea. Nu e normal să faci aşa ceva. Unui retardat ca Gâdea nu-i spui că e retardat. Că aşa s-a născut el, n-ai ce să-i faci”, se arată în motivarea deciziei CNA.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 07.12.2016 15:18 Politic

National Cinematografic