CNA l-a amendat pe Cioloş pentru că a umilit un retardat în direct, la Antena 3

Derapaj grav al premierului Dacian Cioloş! Consiliul Naţional al Audiovizualului l-a amendat pe premier cu 15.000 de lei pentru că în timpul emisiunii de aseară de la Antena 3 l-a umilit pe Mihai Gâdea, un om despre care toată lumea ştie că e debil mintal şi că suferă de un retard sever.

În motivarea deciziei, membrii CNA susţin că producătorul emisiunii trebuia să intervină imediat şi să-l oprească pe Cioloş, pentru că nu e normal ca un om raţional să trateze aşa o persoană cu cretinism, cum e Gâdea: “Mihai Gâdea e un biet retardat care în afară de compătimire nu merită nimic. Într-o ţară civilizată, Gâdea ar fi într-un azil pentru persoane cu handicap mintal”, susţine purtătorul de cuvând CNA.

CNA a constatat că o ţară întreagă a urmărit cum premierul îi tot explica lui Gâdea lucruri pe care oamenii normali le înţeleg, dar un om cu intelectul lui Gâdea n-are cum să le priceapă.

“De ce a făcut aşa ceva? Ca să vadă milioane de telespectatori cât de prost e Gâdea? Ce sens are? Ştie toată lumea. Nu e normal să faci aşa ceva. Unui retardat ca Gâdea nu-i spui că e retardat. Că aşa s-a născut el, n-ai ce să-i faci”, se arată în motivarea deciziei CNA.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
7 decembrie 2016 13:18
Citește mai mult despre: amenda antena 3 Ciolos cna gadea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult